Web razvoj

Vrtić na dlanu – GoKinder

picture-02421

Aplikacije za izradu poslovnih rešenja izgleda da nemaju granicu. Možete olakšati svoj posao čime god da se bavite. Najnoviji primer da nijedna grana privrede ne treba da ostane bez veb aplikacije poslovne namene je GoKinder – aplikacija namenjena vrtićima i predškolskim ustanovama.

Koji roditelj ne bi voleo da u realnom vremenu ima uvid u to šta se dešava sa njegovim detetom? Koja predškolska ustanova ne bi volela da na jednom mestu ima potpunu evidenciju i sve neophodne informacije – od plaćanja do izostanaka i sl.? Zvuči čudno, ali prva kompanija koja je pokušala da da jedan odgovor na oba pitanja dolazi iz Srbije. Kompanija ThinkIT lansirala je proizvod koji bi trebalo da predstavlja revoluciju u edukaciji – GoKinder.

Nekoliko prikaza aplikacije ukazuju da je u pitanju veoma pregledan i jednostavan dizajn, namenjen čak i onima koji nemaju mnogo znanja kada je rad na računaru u pitanju. Ono što je dobro je što roditelji mogu da u realnom vremenu prate sve što radi njihovo dete. Unutar aplikacije postoji galerija kako bi sve slike i snimci ostali unutar „kolektiva“ – vaspitača i roditelja. Takođe, može da se prati i kompletna SMS i E-mail komunikacija između vrtića i roditelja, kao i potpuni uvid u plaćene i neplaćene obaveze.

Svakako je da će vrtići koji budu koristili GoKinder napraviti korak napred, ali i da će na neki način ukazati i moderan pristup i ambicije predškolskih ustanova.

Svideće vam se i sledeće
Storedot
StoreDot kaže da treba 5 min da se napuni električni automobil
marissa_new4
Marisa Majer – Lepotica koja je pobedila Google

Ostavite komentar

Vaše ime*
Vaša stranica

Vaš komentar*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>