Web razvoj

Uz Kano računar postaje dečija igra

Components

Deca su odavno počela da koriste računare i da rade sve što im treba i ne treba. Umeju vrlo jednostavno da se snađu ispred pretraživača i sva je prilika da se bolje snalaze na mobilnim uređajima od većine starijih i pametnijih. Kompanija Kano je odlučila da deci dodatno približi računare i da ih nauči kako da naprave svoj računar.

Jedna od uspešnih Kickstarter kampanja za koju su ljudi sakupili čak 15 miliona dolara, Kano, uspešno je krenula da proizvodi računare koje svaki korisnik može sam da napravi. Računari su prevashodno namenjeni deci, s namerom da im približe proces stvaranja i da ih dodatno približe informacionih tehnologija. Prvobitno pakovanje daje mogućnost da se napravi samo računar, ali novo pakovanje koje je Kano spremio za sve svoje mušterije jeste pravljenje monitora u visokoj rezoluciji. Toliko je jednostavno da nije potrebno nikakvo predznanje.

Koristeći Kano informacione tehnologije su korak bliže da postanu zaista deo svakodnevice i biće lepo da se vidi u kojoj meri će napredovati IT industrija kada Kano generacija bude spremna za velike stvari.

Svideće vam se i sledeće
i1q1x
Snapdeal – Raste gigant u Indiji
WE-AA725_CRYPTO_GR_20140916130415
Prva velika banka koja je prihvatila BitCoin

Ostavite komentar

Vaše ime*
Vaša stranica

Vaš komentar*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>