Web razvoj

Napišite svoje strujno kolo – Circuit Scribe

circuit-scribe

Buduće generacije će nesumnjivo biti magovi za informacione tehnologije i elektrotehnika će biti opšta kultura. To je makar implikacija najnovijih inovacija – Kano kompjutera, ali i najnovijeg proizvoda koji će  svakako stvaranje učiniti zabavnijim – Circuit Scribe.

Iz firme Elektroniks poručuje da je vrlo jednostavno da svi koji žele mogu da nacrtaju strujnu kolo, kao i da budu bezbrižni da li će ono da radi. Posebno dizajnirano mastilo služi kao provodnik i omogućava da uz baterije i druge dodatke, kolo zaista profunkcioniše. Sjajno, zar ne? Moguće je napraviti različite vrste strujnih kola i to je ono što ovu „igru“ čini beskrajnom, kao i zabavu koju ona donosi.

Circuit Scribe bi, pored zabavne uloge, morao biti spona koja će elektroniku približiti najmlađima i dočarati svu lepotu stvaranja. Kao i da će to, uz pomenute Kano kompjutere, doprineti da će generacije koje dolaze biti beskrajno talentovane i nestvarno produktivne, makar kada je IT u pitanju.

Svideće vam se i sledeće
i1q1x
Snapdeal – Raste gigant u Indiji
Untitled
Rise – Zajedno sa vašim trenerom do rezultata

Ostavite komentar

Vaše ime*
Vaša stranica

Vaš komentar*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>