Uncategorized

Budućnost auto industrije je ZIRX?

auto-681338_640

Auto industrija je ove godine uložila gotovo 800 miliona u različite startap projekte. Jedan od najvažnijih je svakako aplikacija Here koju je razvila Nokia, a u koju su različite automobilske kompanije uložili skoro 3 milijarde dolara. Poslednja vest o ulaganjima vezana je za investiciju BMW-a jednoj prilično jednostavnoj aplikacije po imenu Zirx, koje neće doneti ništa spektakularno.Da li ste ikada čuli za sajt po imenu SafeDriver shvatićete da ono što Zirx ima da ponudi je mnogo manje spektakularno, ali svim vozačima će itekako značiti ova informacija. Svi koji pokušavamo da nađemo mesto za parking u gradu u kome očigledno ne znaju da izmisle dovoljno mesta za sve koji hoće da parkiraju, imamo problem. Treba kružiti do beskonačno i ni tada nije lako naći mesto. Zirx je tražio da izađe na kraj sa tim problemom. Uspeli su tako što sve dame i gospoda u panici mogu da pozovu svog ličnog pomoćnika da to uradi umesto njih.

Pomoćnik može da odvede auto na pranje, da sipa gorivo i da doveze auto u tačno određeno vreme, gde god da vam treba. Kako glasi slogan za Zirx – Više nikada ne morate da parkirate svoj auto. Pogledajte detalje na snimku ispod. Što li je BMW investirao?

Svideće vam se i sledeće
Asusova nabildovana verzija Raspberry Pi-ja
1fb9bdcc51233fa8c4b76b52ef0af2cd
Airbnb naplaćuje boravišnu taksu u Parizu

Ostavite komentar

Vaše ime*
Vaša stranica

Vaš komentar*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>