Dešavanja

Rialiti program za inovatore – da li je Intel preterao?

20150818_101623-100608453-orig

Intel je najavio jedan ambiciozan projekat koji bi možda mogao da ima i negativan uticaj na njihovu popularnost. U pitanje je rialiti program America’s Greatest Makers u kom bi se inovatori takmičili i pobednik bi osvojio milion dolara za realizaciju svoje ideje.

Mark Burnet, tvorac rialiti programa kao što su Survivor, The Apprentice i The Voice, i Brajan Krzanić, direktor kompanije Intel, najavili su takmičenje u kome će glavne zvezde biti inovatori. Takmičari bi morali da svoju kreativnost ispolje koristeći Curie razvojni modul.

Emitovanje ove tektonske emisije biće na televiziji TBS, a Mark Burnet ne krije oduševljenje što ću mu baš Intel biti partner na projektu. Postavlja se pitanje koliko je estradizacija inovacija i inovatora dobra/poželjna. Nesumnjivo je da će Intel i njegov Curie razvojni modul najviše profitirati iz projekta.

Prijave traju do 2. oktobra i svi zainteresovani, pod uslovom da su građani SAD, mogu da pošalju video prijavu i da se nadaju da će naredne godine pobediti u Intel rialiti programu.

Svideće vam se i sledeće
TabADoctor
Aplikacija za povećanje medicinskog turizma
Whatsapp-WEB
Web aplikacija WhatsApp od sada i za iOS

Ostavite komentar

Vaše ime*
Vaša stranica

Vaš komentar*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>